RENT A CAR - placerea de a conduce

 

      Melania rent a car - este un serviciu care vine in intampinarea clientilor cu oferte atractive de inchiriere auto. Pentru ca inchirierea sa fie o experienta placuta, confortabila, relaxanta si sigura, grupul Melania se caracterizeaza prin promtitudine si atentie la detalii.

      Parcul auto de masini pe care il punem la dispozitia clientilor, asigura o gama diversa de gusturi, preferinte si nevoi.

      Inchirierea unei masini reprezinta mult mai mult decat parcurgerea distantei stabilite si este foarte important confortul si siguranta masinii cu care calatoresti.

      Ai nevoie de o masina pentru a te deplasa la intalniri de afaceri in tara sau pentru angajatii tai?

      Ai venit in vacanta in Romania si vrei sa iti vizitezi prietenii, familia sau sa iti petreci concediul?

      Doresti sa vizitezi atractiile turistice din Romania?

      Noi gasim solutia! MELANIA RENT A CAR este raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dv. de mobilitate!

      Pentru a crea experiente cat mai placute si folositoare pentru clientii nostrii, suntem in continua dezvoltare si cautam sa pastram cele mai inalte standarde.

      Grupul Melania rent a car, isi desfasoara activitatea in mai multe locatii din tara: Pitesti, Brasov, Bucuresti si Sibiu, oferind clientilor nostri servicii profesionale:

 

- închirieri autoturisme cu sau fara sofer;

- închirieri minibus, tip 8+1 locuri cu sau fara sofer;

- predare / preluare autoturism in / din orice locatie de pe teritoriul Romaniei, inclusiv aeroporturi;

- posibilitatea de deplasare cu autoturismele închiriate în afara granitelor tarii;

- transport grupuri, în orice locatie solicitata de client, inclusiv aeroporturi;

- transport privat, în regim VIP;

- transfer hotel – aeroport – hotel;

- city-tour Brasov, Sibiu, Bucuresti, etc.

 

      Parcul nostru auto este format din peste 50 de autovehicule si este structurat, in functie de necesitatile clientilor, in 4 categorii diferite:

 

      Gama Low Cost - include  autoturisme economice, care se potrivesc perfect pentru deplasarile scurte, in oras, avand fiabilitate si un consum redus de combustibil. Din aceasta gama fac parte Renault Megane II, Skoda Octavia Tour I, Renault Clio Symbol. Toate autoturismele din aceasta gama au in dotare sistem de aer conditionat, sistem ABS, servodirectie, geamuri electrice, computer bord, Radio-CD MP3 Player, etc. Tarifele practicate in cadrul acestei game sunt cele mai reduse si se adreseaza partenerilor care doresc un autoturism economic si sa aloce un buget cat mai redus.

 

      Gama Intermediate - include autoturisme din clasa medie, cu dotari extra fata de autoturismele din gama Low Cost, precum: Bluetooth, sistem navigatie Romania & Europa, scaune incalzite, sistem Climatronic, senzori parcare, pilot automat, limitator de viteza, cutie de viteze automata (doar unele autoturisme), etc.

      Din aceasta gama fac parte Renault Fluence Authentique, Volkswagen Passat, Skoda Rapid, Dacia Sandero, Dacia Lodgy, Renault Megane Olympic Limited Edition. Aceasta gama se potriveste perfect nevoilor dv., dovedind un grad ridicat de fiabilitate, confort si siguranta.

 

      Gama SUV - include atat autoturisme Dacia Duster 4x2, cat si autoturisme Dacia Duster 4x4, cu an de fabricatie incepand cu 2013, diferenta dintre cele doua tipuri fiind facuta de tariful de inchiriere. Autoturismele din aceasta clasa au dotari similare cu cele din clasa Intermediate si se adreseaza clientilor care doresc un grad sporit de confort si siguranta sau prefera traseele off-road pentru petrecerea vacantelor.

 

      Gama Passenger Van - include autovehicule marca Renault Trafic 8+1 locuri, Renault Trafic 7+1 locuri, Dacia Lodgy 6+1 locuri, Mercedes Vito 7+1 locuri,

Mercedes Viano 8+1 locuri si Mercedes V-Class 7+1 locuri. Fiind cea mai solicitata gama de inchiriere, acest tip de autovehicul este potrivit deplasarilor tip business, delegatii, transport grupuri, deplasari pentru vacante in alta tara, etc.

      Printre dotarile aferente acestor minibus-uri se regasesc: sistem AC/Clima, directie servoasistata, ABS, geamuri electrice fata/spate, Radio-CD MP3 Player, Bluetooth, senzori parcare, sistem ECO de reducere a consumului (pentru modelele >2015), etc.

      De retinut faptul ca acest tip de autovehicul se conduce cu permis de conducere categoria B.

 

Copyright © Melania SRL

Powered by Optimus Plus