PIESE AUTO - stim totul despre masina ta

 

      Comercializare pentru toate tipurile de autoturisme din import si productie interna, toata gama de accesorii si piese auto originale, uleiuri si lubrifianti auto. Oferim gama completa de piese originale si aftermarket prin mentinerea unui stoc important de piese de schimb si accesorii auto. Unul din scopurile declarate ale firmei este fidelizarea clientelei si acest lucru nu se poate obtine decât prin dezvoltarea unor relatii de încredere reciproca, de sinceritate si transparenta, bazate pe o mare experienta si competenta profesionala.

      Identificarea pieselor se face dupa seria de sasiu furnizata de client, astfel compatibilitatea acestora cu masina ta, este garantata. Primesti consultanta gratuita pentru o

solutie optima.

      Personalul calificat, orientat catre satisfacerea la un nivel cat mai inalt a cerintelor clientilor, asigura un demers optim al serviciului de comercializare a pieselor auto, de la faza de primire client pana la faza finala de receptie a pieselor auto de catre client.

      Tratarea clientilor ca parteneri apropiati si prieteni face ca echipa Melania sa fie foarte valoroasa pentru progresul si bunastarea clientilor. Firma comercializeaza piese auto originale si aftermarket de la producatori renumiti, furnizate de catre cele mai de încredere firme producatoare de piese auto, atât de pe piata interna cât si externa, si ofera garantie timp de 2 ani pentru piesele achizitionate de catre client si montate in service-ul societatii noastre.

      Marfurile sunt livrate in cel mai scurt timp, cu masinile din dotare sau prin curierat rapid.

      Ne gasiti la urmatoarele adrese:

Pitesti: - Str George Cosbuc, Nr 25, Tel./Fax 0248 289 114 / 0248 280 900

Brasov: -Str. Mihai Viteazul, nr. 25, Tel./Fax 0268 421 463

 

 

Piese auto pitesti, piese auto, piese aftermarket, piese originale, piese auto oem,  piese auto brasov

Copyright © Melania SRL

Powered by Optimus Plus