IMOBILIARE - o viata noua pentru fiecare

 

      Conceptul Grupului Melania, imbina caracterul nobil al proprietatilor de lux, respectul si admiratia fata de stilul maret si stilat al arhitecturii si nu in ultimul rand,

recunoasterea si promovarea perioadei contemporane.

      Clientul este cea mai importanta persoana din afacerea noastra! - sunt cuvintele care ne definesc cel mai bine.

      Printr-o abordare profesionista, transparenta dar mai ales sincera, Grupul Melania a legat multe relatii de colaborare cu clientii si cumparatorii multumiti.

      Suntem dedicati in a oferi cele mai bune experiente de cumparare, de aceea iti stam la dispozitie cu orice fel de informatie, in domeniul imobiliar.

      Principiile de baza care ne reprezinta sunt: experienta, seriozitate si profesionalism.

      Constructiile noastre se bazeaza pe un raport pret calitate foarte bun. Ne desfasuram activitatea in zona municipiului Pitesti si zonele adiacente.

      Punem mare accent pe calitatea lucrarilor si serviciilor pe care le oferim. Stim ca, O CASA NOUA INSEAMNA O VIATA NOUA PENTRU FIECARE, de aceea ne indreptam atentia catre calitatea vietii, in general si grija fata de om.

      Pasiunea pentru ceea ce facem si profesionalismul exercitat in derularea fiecarui proiect, ne ghideaza spre a oferi cu succes fiecarei familii sau fiecarei persoane, spatiul ideal pentru locuit.

      Toate proiectele realizate pana acum, precum si cele in curs de dezvoltare, sunt constructii moderne, proiectate dupa cele mai noi tendinte de pe piata.

      Construim locuinte de calitate, cu o structura de rezistenta consolidata, conform celor mai noi standarde legale in vigoare, utilizand numai produse si materiale de constructii de calitate superioara, pentru a satisface pe deplin nevoile si preferintele locuitorilor.

      Alegem cu grija zonele in care construim si dezvoltam cartierele rezidentiale, materialele din care construim si firmele de profil care construiesc aceste imobile.

      Amplasamentul locuintelor este unul ideal, fiind o zona curata si linistita, in plina dezvoltare, cu acces rapid catre centrul orasului Pitesti.

      Unul dintre avantajele pe care le oferim clientilor nostri reprezinta posibilitatea de a achizitiona o locuinta de vis la cele mai accesibile preturi. Acest lucru

este posibil inclusiv datorita faptului ca suntem dezvoltator imobiliar si nu percepem comision. De asemenea, achizitionarea imobilelor poate fi realizata in

conditii optime, printr-o varietate de modalitati de plata si insotita de toata documentatia necesara.

      Prin intermediul nostru, fiecare dintre dumneavoastra isi poate gasi acum locuinta mult visata!

 

 

Imobiliare pitesti, case pitesti, case de vanzare, terenuri, constructii pitesti

Copyright © Melania SRL

Powered by Optimus Plus